Tandtekniker i Hillerød og Frederiksværk

Økonomi

Tilskud til protesebehandlinger

Vi hjælper gerne med information om de forskellige tilskudsmuligheder og evt. udfyldelse af ansøgningsskema. Er du pensionist og berettiget til udvidet helbredstillæg, er der mulighed for at få op til 85% i tilskud til udgifterne til protese-behandlingen. Yderligere kan du søge om personligt tillæg til egenbetalingen. Dog kan behandlingen først påbegyndes, når bevillingen er godkendt.

 

Er du medlem af sygesikringen “Danmark”, er der mulighed for tilskud til protesebehandlingen, hvis du er med i gruppe 1 eller 2.

 

Er du handicappet, hjemmebundet, eller bor du på plejehjem, kan vi komme hjem til dig.

 

Som medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere kan vi tilbyde abonnement på tandprotesen. Tandproteseabonnementet giver mulighed for at fordele udgiften til protesen over en længere periode, så det passer til din økonomi. Vi kalder det 0,- renter, 0,- udbetaling og

0,- gebyrer.

 

Du betaler med andre ord ikke mere end behandlingen koster, men kan fordele udgiften til tandproteser over en længere periode.

Abonnement

Som medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere kan vi tilbyde abonnement på tandprotesen.

 

Tandproteseabonnementet giver mulighed for at fordele udgiften til protesen over en længere periode, så det passer til din økonomi. Vi kalder det 0,- renter, 0,- udbetaling og 0,- gebyrer.

Hjemmebehandling

Kan du ikke komme på klinikken – kan vi komme til dig.

 

Har du ikke mulighed for at benytte klinikken på grund af sygdom, gangbesvær, handicap eller lignende, kan du ringe til klinikken og få tid hjemme hos dig selv. Klinikken udfører alle tandprotesebehandlinger i dit eget hjem. Vi kommer også på lokalcentre, plejehjem og sygehuse.

 

Hjemmetandteknik er en nem, bekvem og god løsning for borgere, der ellers ikke har overskud til at komme hjemmefra, selv om de har brug for tandprotesebehandling.

Klinisk Tandtekniker Gardar Magnusson, Slotsarkaderne 220, Plan 3, 3400 Hillerød, Tlf. 48 24 24 50 - Strandgade 10, 3300 Frederiksværk, Tlf. 47 72 03 21

Copyright Gardar Magnusson 2018. Tandtekniker Hillerød og Frederiksværk © All Rights Reserved